ankis blogg - reclaim the heart

En fet dag

Publicerad 2009-02-24 14:03:02 i Reclaim the heart,

Jag undrar bara. Är det fet tisdag eller fettisdag? Alltså en "fettis"-dag eller bara en fet tisdag?? Förvirrande. Och hur många dagar efter idag fortsätter semmelsäljandet? Finns de kvar på fredag? Och så ännu en fundering; är det inte lite löjligt att det finns gi-semlor, kalorisnåla semmelrecept etc, på en fet tisdag eller är det bra på en fettisdag?

Inte ens Frédéric.

Publicerad 2009-02-23 21:30:30 i Reclaim the heart,Inte ens Chopins fjäderlätta pianofingrar kan få mig att varva ner. Det är en känsla av att ha druckit vansinnigt för många koppar kaffe, att vara vaken i ett sovande tillstånd och att ha en brinnande skärseld inom sig. Snälla nån ge mig lite ro!

MADONNA

Publicerad 2009-02-17 10:39:49 i Reclaim the heart,

Det finns sex kända s.k världsreligoner i världen; Kristendom, Judendom, Islam, Buddism, Hinduism och Madonna. Jag har fått biljett till en Madonnaceremoni i Göteborg den 8 augusti. Crazy !!!!!!Ät poesi.

Publicerad 2009-02-09 22:35:22 i Reclaim the heart,

Recept

Lök

Vitlök

Ingefära

Potatis

Morötter
Krossade tomater, röda.

Röda linser

Havssalt

Svart peppar
Vit peppar

Curry

Chili
Gurkmeja

Oregano
Kärlek

Redning av sojamjölk och sojamjöl
Smakar som poesi skitgott
do it
och nyttigt är det också och stabilare än digestivekex


//anki

Gör förnyelsebar energi av Sverigedemokraterna!

Publicerad 2009-02-06 23:27:46 i Reclaim the heart,

Vad ska vi göra med alla rasister? Vart ska vi lägga dem? Kan de möjligtvis användas som förnyelsebar energi? Kan vi göra hushållsel av dem? Fan vad praktiskt det vore! För en sån jäkel "läre ju" innehålla en massa skit som går att smälta ner och använda i bättre syften? Är jag tolerant? Nej, det är jag inte. Jag accepterar inte, tolerarar inte rasism - i själva verket finns det knappast något som provocerar mig så mycket som detta fenomen.  Att det idag, i Sverige, finns ett politiskt parti vid namn Sverige Demokraterna som för en främlingsfientlig politik, skrämmer mig och i min själ förvandlas jag till en militant antidemostrant. Jag är visserligen pacifist - men militant var ordet nu...


Rasism får mig att *spy i munnen*...Utrycket hämtat från Maria!

Om

Min profilbild

anki

Jag tror på ett liv före döden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela