ankis blogg - reclaim the heart

DET ÄR IDAG DE ÅTERUPPSTÅR.

Publicerad 2009-10-31 15:06:01 i Reclaim the heart,

Tänk dig att du är på jobbet och på lite halvdåligt humör, inget du visar utåt, men det ligger en irriration och pyr någonstans mellan tankarna. När du kommer tillbaka från lunchen har din kollega gjort en en halloween-apelsin och lagt på ditt skrivbord, hur glad blir man inte då? Veckan har varit aktiv må jag säga. Jag har tränat och ätit, tränat och ätit. Nyss åt jag och snart ska jag gå och träna.


JAG MÅSTE HÅLLA TRUTEN NU.

Publicerad 2009-10-30 10:40:41 i Reclaim the heart,

Annars kommer det hoppa ut en jäkligt stor groda ur min käft. Padda. Det finns en person i min närhet just nu som provocerar mig till den grad att jag förvandlas till en liten sjuttonårig slibberslabba. Biter mig i läppen. Det är så jobbigt att vara på det här humöret för det triggar mig till att säga saker så folk lyfter på bryna. Dumt va? Det är barnsligt. Bättre att tänka på något gott, såsom min älskade E. Men Gud va jag är trött i armarna dååå efter träningen igår, snart är jag stark.Be nice or watch out !

Jehovas damer.

Publicerad 2009-10-29 10:54:45 i Reclaim the heart,

Igår på slaget klockan nitton och tjugofem gick jag ut för att ruska en matta. När jag öppnade ytterdörren fick jag syn på två damer som gick i riktning mot mig! Det tog mig en halv sekund att räkna ut att dessa två kommit för att berätta om Bibeln. Mycket riktigt, de två mycket vältaliga och faktiskt eleganta, nästan charmerande damerna ville bara informera mig lite om bibeln och dess budskap. När jag replikerade med att det är mycket i bibeln jag inte stöttar, till exempel deras syn på homosexuellas rätt att gifta sig etcetera, fick jag svaret att äktenskapet är till för man och kvinna, men annars har man inget emot homosexuella. (Jaha, men dåååååså.) Jag tog trots allt emot de två tidningarna Vakna! och Vakttornet och tanken slog mig att hade det inte varit för att jag var upptagen av mattruskning och annat så hade jag bjudit in dessa två paranta kvinnor på te eller kaffe och testat deras argumentationsförmåga, riktigt grillat dem hade jag gjort.

Utan inbördes ordning.

Publicerad 2009-10-28 16:07:56 i Reclaim the heart,

Om trettioåtta minuter ska jag masseras en snubbe som brukar massera på mitt jobb.
Personalpris. Jag hoppas han håller truten så jag får sova lite. Fniss.
Nej, nu ska jag inte ta sådan ton. Här är saker jag önskar:

(idé från http://wistbacka.blogg.se)


Bo i ett hus med trädgård så man kan gå barfota i daggvått gräs.

Teaterpedagogjobb, eftersom jag är utbildad till det !

Att skriva en HEL bok och få den utgiven,
sen flera.

Att driva ett Starbucks i Hudiksvall !?

Designa smycken

Resa runt

Måla fler tavlor

Ha en fotostudio

Och så barn såklart!( Ja och självklart fred på jorden, och att alla ska vara friska och lyckliga och allt det där.)
CLOWNINSPIRATON.

Publicerad 2009-10-28 10:50:24 i Reclaim the heart,

Snart är det halloween och jag vill klä ut mig till en söt teatralisk clown med blåmärken runt halsen och kanske lite blod någonstans? Från munnen. Min älskade kommer och besöker mig på lördag, vore något att öppna dörren sådan! Och vad ska de dörrknackande barnen säga? (Nej det är inte roligt). Skräck, jag älskar skräck! Och jag är mycket förtjust i clowner, dock ej traditionella clowner, men harlequininspirerade sådnan, vackra, fula och artistiska. Jag tror jag ska bli clown, som en på sidan grej, utanför det verkliga livet nio till fem, utan för det. Clownen är misslyckad och ensam och har mycket att berätta. Det inspirerar mig ! Jag vill göra en monolog om en kvinna, hälften clown, hälften människa. Det har jag tänkt på i många år.

Bara undrar.

Publicerad 2009-10-27 09:08:56 i Reclaim the heart,

Två män iförda reflexvästar sitter längst bak i bussen och pratar, pratar, pratar. Jag hör dem genom P3's morgonpasset. Jag tänker; hur ska jag orka sitta och knappa på ett tangentbord i åtta timmar när det känns som om att ett raveparty våldsgästat mitt huvud inatt? En onödigt lång förklaring för något som enkelt kan beskrivas med; jag har sovit skitdåligt inatt, jag är trött som en gris. Är det för att jag tränar för sent på kvällarna, är det för att min säng står i fel energifält, blir jag speedad av proteinpulvret jag dricker, är gud arg på mig, håller jag på att förvandlas till en vampyr?

FREEZING.

Publicerad 2009-10-26 14:00:26 i Reclaim the heart,

Men hjärtat känns varmt. Alltid något. På en måndag. Jag har just ätit en kärleksfullt tillagad gryta med lax a'la the one I love. Vissa har det i händerna, det dom vidrör blir till guld. Vi hostar, fryser och beklagar oss och driver med systemet, ungefär så är dagen på jobbet idag. Och jag längtar, ännu en gång. Till något annat, till nästa år, nästa era, till E, till en katt, till en hund. Till ikväll, träna-fika med kompis-sova-drömma.

BILDEN HETER TRUE LOVE.

Publicerad 2009-10-25 22:06:43 i Reclaim the heart,

Nu ska jag vara med Dig resten av all tid och jag tänker berätta det för hela världen, skrika ut det till grannplaneterna. (Lika bra att de där ute också vet!) Idag tänkte jag på hur modiga de är, alla människor som väljer kärlek. Som ser det goda först, som känner kärlek istället för rädsla, alla dem som med ett öppet hjärta möter andra människor. De som vågar. Det är ett val man gör. Ja, man må vara mer sårbar då, men mest av allt; mer levande. För vi ska ju trots allt alla dö en gång. Jag har ställt mig frågan; hur vill jag leva mitt liv? Svaret vet jag.


FINALEMENT.

Publicerad 2009-10-23 17:50:42 i Reclaim the heart,

Åh, dagen gick och klockan är snart arton noll noll. Jag kommer kliva på bussen arton och tjugofem och en timme senare kliva av, möta B, gå och köpa något att äta, något onyttigt, för vi unnar oss sånt vi människor, vi säger att vi förtjänar det. För det är vi värda, visst är vi? Och kvällen kommer vara mörk och vi kommer att äta och se på Idol och säga att han är bra, hon var dålig den här gången. Sen kommer natten och jag får sova och om jag har tur drömma, kanske få ett tecken, att jag är på rätt väg. Sen kommer nästa dag och den heter lördag i almanackan. Jag kommer kliva i lövhögar, dricka kaffe, räkna timmar, minuter. Snart får jag hålla din hand.

Tack för att det är fredag.

Publicerad 2009-10-23 11:23:52 i Reclaim the heart,

Spikmattshelvetet hjälper inte ett skit, jag sov som en räka inatt. Dåligt alltså. Ja, jag har köpt en sån där tortyrmatta och kanske, trots min klagan just nu, så får den mig att slappna av lite. Men det verkar bara så sinnessjukt att lägga sig på plastspikar? Men hundar är mjuka, här är två av mammas, hon har tre. Jag är nästan lite besatt av hundar, älskar !!
Nej men jag kan inte låta bli.

Publicerad 2009-10-22 17:18:27 i Reclaim the heart,

Att äta liiite choklad till kaffet, en liten liten liten oskyldig och harmlös Plopp från den stora farliga godismaskinen på jobbet. Jag kan inte låta bli att drömma mig bort, till framtiden, du och jag frendship set on fire, thats love! Jag hoppas.

Överreaktion?

Publicerad 2009-10-21 10:22:02 i Reclaim the heart,

Jag har kvar känslan i kroppen av de sjukt störande tonårskillarna på bussen imorse. Du vet; lyssnar på runkmusik på mobilen, skränar, skrattar målbrottsaktigt, vansinnigt mycket vax i barret och är 17 år. Jag ville slå på dem på kinden och skrika; Ni tar min buss-sovtid, gör mig svarta i sinnet och får mig att vilja svära, svära åt allt jag ser! Men nu sitter jag här, på jobbet 09.00 - 18.00, står ut.Dimmig stadssjö genom bussrutan imorse.

Vaknade genomsvettig...

Publicerad 2009-10-20 15:04:06 i Reclaim the heart,

Klockan två, mitt i natten. Varför? Men nu känns det som om att kroppen gjort sig av med någon dålig energi, svettats ut onda andar. *Skratt*. Man kan ju alltid hoppas, att de är borta nu. Nej jag tror inte på sådant, bli inte rädd. Peace in mind. Men jag har googlat på ämnet, smått hypokondrisk som jag är, och inte funnit något farligt.

Begravning.

Publicerad 2009-10-19 11:05:07 i Reclaim the heart,

Har just ätit en sån där vit baguette med pålägg som ger dåligt samvete för s å d a n a kan man ju inte förtära utan att förvandlas till en kolhydratstinn klump? Nej, skojar bara, till största del. Skojar med mig själv. Utanför ligger ett tunt snötäcke, inte ett skirt sådant, men ett blaskigt. Det har varit en helg i älskade vänners anda. Många tankar, samt ett beslut; aldrig igen ska jag lyda gamla demoners kommandon. Jag ska begrava dem. Aldrig ska jag fly. Nej, stanna och lära, känna efter och lyssna på hjärtat. Jag hoppas Du vill ha mig igen och jag lovar att vårda dig ömt. Länge.Bilden föreställer en hello kitty som ligger på tork efter att ha fått sig en omgång
hudlotion av min väninnas tre-åriga dotter. Frukostbord, söndagsrealism, samtal.
Hemma hos älskad vän.Sitter och tittar på landskapet.

Publicerad 2009-10-17 11:57:26 i Reclaim the heart,

Här på landet är allt så vackert. Så harmoniskt men samtidigt lite vemodigt. Inga take away coffe människor och inga shoppingpåsar. Bara en bil som passerar då och då och så vinden. Den är kall, ger rörelse åt bilden. Grenarna rör sig. Ibland åker en bil genom tavlan, några eller några är på väg någonstans. Idag är en bättre dag. Jag har sovit hos min barndomskompis M och jag har vaknat med lite mera respekt i tankarna. För mig själv och för alla andra. Vi är alla som vi är, bara människor.

Någon däruppe gråter.

Publicerad 2009-10-16 13:57:34 i Reclaim the heart,

Spiller tårar på oss dödliga. På oss alla som förtjänar; ett kallt regn, ett spikfall, kalla vassa spikar från himlen, det är så vi uppfattar det. Jag vill också gråta, några milliliter på tangentbordet, på jobbets tangentbord, men det gör jag inte. Istället går jag på toaletten och panikviftar med tassarna framför ögonen. Vift vift, snyta snor, ut igen, till folket, glasögon på, sådär! Jag börjar allvarligt fundera på om det är något fel på mig? Känslomässigt störd. Psykopat kanske. Eller är det bara konsekvenserna av en för evigt alkoliserad och frånvarande pappa? Pappa, nej jag orkar inte prata med dig. Du var aldrig där för mig, så varför skulle jag? Du simmar runt i en flaskjävel, jag orkar inte mer sånt. 1. Ikväll kan jag välja på följande: åka till M och prata om allt, äta mat, dricka tröstvin och sova över hos henne, min kära barndomskompis. 2. Gå och träna eller inte träna, vara hemma och se Idol, dricka tröstvin och analysera mig själv, därpå gråta floder av känslor som inte kan beskrivas med ord (möjligtvis också skicka 1000 sms). 3. Gå på krogen och leka social, prata med alla, sträcka på ryggen som en svan, se lycklig ut. Men nu i två minuter, känns det lite bättre igen.

FÖRLÅT.

Publicerad 2009-10-15 22:14:18 i Reclaim the heart,

Måtte Gud straffa mig för mina synder. För att jag lekt ping pong med någon annans känslor. För att jag inte vårdat de ömt, men ryckt i dem, slitit, hit och dit, fram och tillbaka. För att jag inte vårdat dem, respekterat dem, lagt dem i en ask med bomull. Man gör så, man lägger andras känslor i en ask med bomull. Men universum har uppmärksammat att jag inte gjort det och nu väntar jag på mitt straff. På själasorgen, på tårar som redan kommit, för tårar är känslor som inte kan beskrivas med ord sa någon. Mycket klokt. Det kanske redan har kommit, straffet, det kanske är tystnaden som är staffet, tomheten, frågorna? Vad ska jag nu göra? Vad finns kvar? Vad har jag gjort? Är jag tom inuti? Och varför, varför handlar jag på minsta impuls? Är det hjärtat som talar till mig, säger; gör så, gå dit och gör det nu! Vänta inte till imorgon, vänta inte en minut till. Du orkar inte vänta. Nej, jag orkar inte vänta. Jag orkar inte med mig själv just nu, för jag har inte hanterat varsamt. Jag har dåligt samvete och nu sitter jag här och tror att jag kommer straffas! Jag är inte bara pretentiös men vidskeplig också. Snälla, snälla någon därute, sträck ut ett finger och jag lovar att greppa tag i det. Putta mig i ryggen, vad som helst. Nu om någon gång behöver jag ett liten puff i sidan. Jag önskar att någon sa; det finns en mening med allt. Men här är jag, med mitt lilla liv i händerna, trettioett år och pretentiös, men jag bara är. Ska jag alltid vara, från och med nu, när det går; hudlöst ärlig.

C'EST MOI.

Publicerad 2009-10-15 12:09:51 i Reclaim the heart,

Jaha då var det bara jag igen då. Greppade det obevämaste av allt (verkligheten, känslan i magen) och försatte mig själv i ensamhet. Här är jag, trettioett och inte två barn, villa och volvo. Men låt inte livet präglas av samhällsideal, låt livet präglas av ditt hjärta, dina tankar, det du har runt om dig men ta bort det som är dåligt. Just nu, gjorde jag rätt? Vad ska hända med mig? Jag kommer fortsätta. Gå till jobbet och tillbaka, sova och vakna, skratta och gråta. Fortsätta vara jag, det kommer löna sig.

Jag är ledsen, är glad, är allt, inget..

Publicerad 2009-10-14 17:40:36 i Reclaim the heart,

Igår dammsög jag upp en tangent på tangentbordet på min dator. Punktknappen. Den ligger i dammsugaren nu, ska tömma. Sen. Jag funderar på om man blir friskare av whiskey? Som att hälla något starkt i ett avloppsrör. Rensa? Halsen skrovlar, de stänger om 25, den där heliga butiken i vårat Sverige. Jag blir alltid konstig innan mens, pms-ig antar jag. Skev och skör. Jag vill ligga kvar här i sängen och vara sjuk, jag vill stiga upp och vara frisk, jag vill att något stort och avgörande ska hända nu. Byta riktning i livet, så ungefär.

EN SOM TYCKER SYND OM SIG.

Publicerad 2009-10-14 10:54:48 i Reclaim the heart,

Jag drömmer konstiga drömmar om nätterna. Här om natten, att jag hade en kattunge som rökte och alla tyckte det var så hemsk, jag försökte dölja det för omvärlden, skämdes. Idag är det sådär kallt och vackert ute men f ö r k y l d som jag är tänker jag inte gå ut och frysa. Det är helt otroligt vad löven har fallit, de bildar små hav på gatorna.Fan jag som hade börjat ett nytt liv.

Publicerad 2009-10-13 10:08:35 i Reclaim the heart,

Och så blir jag sjuk (igen), men denna gång mer sjuk. Hela kroppen ömmar och huvudet känns som ett bowlingklot. Jag är hemma idag, kan inte jobba, kan inte träna. Det suger. Jag tror att det var alla bakterier på IKEA som angrep mig och nu sitter jag här och är helt ofunktionell. Bilden föreställer ett helgon som hade namnet Anne-Catherine. Det var längesen det begav sig. Hon var lika less som jag för att hon inte kunde träna och lyfta skrot!

Jag fryser innanför huden.

Publicerad 2009-10-12 10:10:56 i Reclaim the heart,

Jag tycker synd om mig själv för att det är måndag och för att jag är trött som en fossil. Ibland på morgonen efter att jag duschat och ätit frukost, brukar jag känna med handen under täcket och det är alltid så varmt där. Sovet ligger liksom kvar i sängen och är fortfarande varmt. Jag är förkyld och kan inte träna idag. Men det är bra att jag KAN bli förkyld, det betyder att jag slappnar av mer. Förr blev jag aldrig sjuk, på vakt hela tiden och spänd som en fiolsträng. En sådan sätter sig inte ett virus på. Nu kan jag till och med slappna av fast det inte är nystädat hemma. Jag antar att det är framgång.

Vänta nu bara.

Publicerad 2009-10-11 22:32:08 i Reclaim the heart,

Jag tänker inte bli förkyld, men jag har ont i halsen. Jag har fyra stycken värmeljus tända i tv-rummet, ett tv-rum vars tv är avslagen. För det slog mig, att jag är så trött på information, hela tiden matas vi ju med info och hur ska man orka sortera bland intrycken? Det är kanske just det man inte gör, sorterar, utan istället staplas  tankarna på varandra utan att man någonsin lyckas komma fram till en konklusion som hundra procent är ens egen. Kan det vara så? Min söndag har jag tillbringat i en soffa lutandes mot min E, kärlek. Lördagen var av ett mer hektiskt slag. IKEA. Behöver jag säga mer? Jag höll på att dö. På bilderna; 1. Espresso efter lunchen på ett fik serverat av ett cafébidträde som snörpte på munnen, men jag minns att hon var snygg. 2. IKEA, det var rea på bokhyllan Ångest och väggklockan Vemod. Bäddsättet R.I.P var snyggt. 3. Jag tar kort på mig själv, på café igen, när jag inte orkade vara på IKEA mer, väntandes på att mina vänner skulle blir klara. 4. Fikat jag fikade på sistnämnda café. 5. Sen maxburgare, det kändes som att förgifta sig själv. MAX stoltserar med att de kompenserar sitt miljöutsläpp med att plantera träd i Afrika. Vilket skämt! 6. Hund i bil som hämtades upp på vägen hem från IKEA, hon heter Agnes och sov på min arm, jag älskar hundar.Det heter fredagsmys.

Publicerad 2009-10-09 11:54:28 i Reclaim the heart,

Varje fredags så ansvarar några för fika på jobbet. Då svullar vi lite extra och glädjer oss för att det är fredag och att vi får lov att komma hem till våra liv, för nu är det snart helg och vi ska hinna med allt, förverkliga oss själva, vara ute, vara inne, tända ljus, kanske hålla någons hand  och om inte det, så kanske bara gräva ner oss i 48 timmar. Själv håller jag på på ytan och åker och shoppar med kompis B imorgon.Till Ane Bruns toner..

Publicerad 2009-10-08 23:45:17 i Reclaim the heart,

Konstaterar jag, att aldrig, aldrig blir det som man tänkt sig. Ibland vänder livet på en sekund och så står man där med bortblåst paraply i regnet, men se där; är det inte soljäkeln som tittar fram? Jag som trodde att den förvillat sig i ett annat system. Men nu sitter jag här, accepterad, fast jag har just berätta hur skev jag är inuti. Och med ny hårfärg. För visst måste vi visa världen att vi är nya. . .

Hur är man när man är trettioett?

Publicerad 2009-10-07 23:31:14 i Reclaim the heart,

Sitter här och är ytlig. Färgning av fransar och bryn och så har jag hört att honung ska vara bra för hyn? Som ansiktsmask menar jag då, så jag är inkletad i det. Har även utsett frisyren som jag ska be frisören om att klippa mig i, hittade den i ELLE. Jag tror att jag blir lycklig av sånt just nu. Förra månaden var jag inte ytlig. Idag åt jag nästan rått kött! Blev vansinnigt blodtörstande sugen på råbiff med rå äggula, men att göra råbiff ansåg jag vara allt för riskabelt så här på en onsdagkväll så istället stekte jag kött, i typ en minut på varje sida. Fan vad rött det var. Sen la jag en rå äggula över och toppade med lite rålök. Hur äckligt då tänker du? Det var min middag, gott som fan. Nu när jag har börjat träna och ska bli stor och stark så blir jag lite farlig. Oj honungen håller på att droppa av ansiktet, måste gå och skölja av.


Förresten, jag var varit vegetarian en gång i tiden. Känns trovärdigt.

Blommor betyder; Jag älskar Dig !

Publicerad 2009-10-07 16:39:32 i Reclaim the heart,

Alldeles nyss fick en kollega till mig röda rosor av sin man och de har varit ett par i elva år! ELVA ÅR! Helt utan anledning fick hon dem! Alla män som inte ger blommor till sina kvinnor/tjejer, Ni suger kamelröv! Om jag har alldeles för höga krav på de stackars männen? Nej, det tycker jag fan inte men jag ska bli lesbisk, för inget blir som man tänkt sig i alla fall! *Skratt*.

Nu är jag rädd för mörkret.

Publicerad 2009-10-06 18:01:00 i Reclaim the heart,

Inte för att jag tror att något skall hända, men för att jag sitter här på jobbet och utanför skymmer det. Skymmer som i en saga om bröderna Grimm. Jag har bokat tid hos frisören (klipp och färg jag måste jag vill pröva att se snygg ut), torsdag kl 16.30 efter tandläkarbesöket. Jag ska till käftis igen och dra åt rälsen. Kan himlen vara melankolisk? Och smitta mig med all sin dysterhet? När får jag svar? Ett annat svar har jag fått, jag ska på lägenhetsvisning nästa vecka. Jag tror det blir jag som får den.

Nej, men hej!

Publicerad 2009-10-06 10:33:54 i Reclaim the heart,

Här sitter jag på jobbet och äter keso med värsta dyra och supernyttiga müslin! Ett litet mellanmål såhär runt 10 snåret. I natt drömde jag en dröm som sa saker till mig och visade hur annorlunda livet hade blivit om jag gjort ett annat val tidigare. Bra eller dåligt? Vet ej, men annorlunda i alla fall. Jag står just nu inför ett annat val och jag önskar att någon kunde peka med handen och säga; gå dit, det är det rätta för dig din förvirrade trettioettåring! Men nej, ingen vägvisare har uppenbarat sig. Och imorse vaknade jag klockan fem, klockan 05:00!! Varför igen? Blir ofta så, ligger och vrider och vänder mig och tror väl snart att det är andar som väcker mig.

Hur länge håller det denna gång?

Publicerad 2009-10-05 10:26:55 i Reclaim the heart,

I morgonens mörka timma ligger jag och omotiverar mig själv till en ny dag. För så är det att vakna upp på en måndag. Speciellt när man vaknar mitt i vargtimmen (läs klockan fyra) och har svårt att somna om. Varför det? Men tanken på mitt nya liv fick mig trots allt att gå upp i tid, för att slippa stressa mig genom min morgon. För i mitt nya balanserade liv ingår nämligen att äta en nyttig frukost. SÅ ATT JAG ORKAR TRÄNA! Jag lyckades med mitt mål förra veckan; att träna tre gånger, och det gör sig behagligt påminnt genom träningsverk i muskler som jag inte ens trodde fanns i min kropp. Imorse åt jag en frukost som var så nyttig att jag nästan exploderade! Groddar, keso, rågbröd och havregrynsgröt och grejer! Nu ska bara mitt övriga liv också anta en mer balanserad form. Men nu; jobba!Eftertankar.

Publicerad 2009-10-04 12:15:08 i Reclaim the heart,

Jaha, ingen huvudvärk?! Bara det är gott nog för mig. Ett huvudvärksfritt huvud och tanken känns ganska klar den också. Kanske jag skulle samla mina tankar och ställa dem in på ett träningspass idag? Har ju köpt ett årskort på gymmet, ja ganska drastiskt från att inte alls har tränat, (i alla fall inte på länge). Men nu jäklar. Jag kommer bli värsta muskel anki. Igår bjöds det på bål hemma hos B, bara flickor var vi och jag fotograferade statyn i fönstret, stackarn! Jag tycker så synd om honom.

Jag liknar en uggla!

En fredag.

Publicerad 2009-10-03 12:44:41 i Reclaim the heart,

Ibland har man tur va, också som vardagsclown? Fin-dukat-tacos-bord och nån liten slumpmässig öl till trevligt sällskap. Precis vad jag behövde igår. Idag solen skiner igen och jag vaknar upp med huvudvärk som inte vill ge med sig trots intagandet av två alvedon. Det är väl alla syndiga tankar som tar ut sin rätt. Haha. Gå på stan? Kanske. Gå ut ikväll? Kanske det.

Hjärtat säger.

Publicerad 2009-10-02 12:31:44 i Reclaim the heart,

Frukost: Pocherade ägg, toast och kaffe. Tankar: Hur ska det gå med allt? Tänk om jag just har gjort världens största misstag? Väder: Blå himmel och strålande sol. Dröm inatt: Mardröm, det var knivar och hemskheter. Dagens citat: "Sucka mitt hjärta, men brist dock ej" av Mark Levengood.

För varm.

Publicerad 2009-10-01 12:42:23 i Reclaim the heart,

Jag är för varm, har feber. Därför fryser jag som en gammal gurka längst inne i kylskåpet, en sån som möglat innanför gurkplastet.  Jag är hemma, vill inte göra någonting, möjligtvis läsa "Kinesen" av Henning Mankell - nittion bestialiska mord i en och samma by, en by som dessutom ligger utanför Hudiksvall...mina trakter, scary. Annars, nej annars ingenting. Men frukost ska orkas med och tvätta lite. Sen in i snutarnas värld.

Glor in i teven.

Om

Min profilbild

anki

Jag tror på ett liv före döden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela