ankis blogg - reclaim the heart

Vad ska vi göra åt männens åldrande?

Publicerad 2010-10-28 13:36:45 i Qvinnan,

Man ser ingen anti-rynk-kräm-reklam på tv som är riktad mot män. För att vi älskar männen ändå. De behöver inte göra sig till för oss. De grå tinningarnas charm, skratt och tårar har fårat linjer, rynkor, livet, han har levt. Sexigt ! Man lever. Så självklar. Här är han. Hans ansikte, omaskerat, naket och ärligt. Kroppen, inte anpassad, kan andas i byxorna. Det finns plats för människan.

Men du då? Ja, svarar jag. Man får ta mig som jag är. Annars orkar jag inte. Annars måste jag flytta utanför grinden som markerar samhället. Och det går ju inte, det går ju faktiskt inte. Är ingen anarkist, ser helt vanlig ut. Normal liksom.

Vadå; "Vi älskar männen ändå"? Men hallå! Männen då?? Älskar inte de oss som vi är? Vill de inte ha oss i originalutgåva, precis som vi är? JO det är klart. Så är det ju. Osminkade med hår på benen och inga pornografiska-fitt-ideal till att börja med. Inte alls.

För ett av våra livskall är ju att behaga männen? Och helst inte känna efter då. Vem du är egentligen och varför. Att ställa sig frågan varför. Ungefär som om man vore en utomjording och betraktade fenomenen ovanifrån. Varför håller de på så där, de där människorna med bröst? Är det värt det? På bekostnad av vad?


Och jag tjatar och tjatar och kommer tjata tills jag tröttnar, och folk kommer sucka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

anki

Jag tror på ett liv före döden.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela